Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un renumit expert în animale a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru abuz sexual asupra a zeci de câini

Un renumit expert britanic în crocodili a fost condamnat la 10 ani și cinci luni de închisoare în Australia, după ce a recunoscut că a abuzat sexual zeci de câini, într-un caz care a îngrozit națiunea.

Adam Britton, un zoolog de top care a lucrat la producții BBC și National Geographic, a pledat vinovat pentru 56 de acuzații legate de bestialitate și cruzime împotriva animalelor.

El a recunoscut, de asemenea, patru capete de acuzare pentru accesarea materialelor de abuz asupra copiilor.

Curtea Supremă a Teritoriului de Nord (NT) a auzit că bărbatul de 53 de ani s-a filmat torturând animalele până când aproape toate au murit, apoi a distribuit videoclipurile online sub pseudonime, scrie BBC

Abuzul său a trecut neobservat ani de zile, până când a fost găsit un indiciu într-unul dintre videoclipurile sale. Britton a fost arestat în aprilie 2022, după o percheziție la proprietatea sa din Darwin din mediul rural, care a descoperit și material de abuz asupra copiilor pe laptopul său.

O mare parte din detaliile crimelor lui Britton sunt prea grafice pentru a fi publicate și atât de „grotesc” încât judecătorul a avertizat uneori oamenii să părăsească sala de judecată.

„Depravarea ta se încadrează în afara oricărei concepții umane obișnuite”, a declarat judecătorul șef Michael Grant pentru Britton, potrivit Australian Associated Press.

Inclusiv timpul ispășit deja, Britton ar putea fi eligibil pentru eliberare condiționată în aprilie 2028. De asemenea, i se interzice să dețină orice mamifere pentru tot restul vieții.

Avocatul lui Britton a susținut că infracțiunea sa a fost determinată de o tulburare rară care provoacă interese sexuale intense, atipice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult