Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un rechin alb uriaș a ucis un bărbat. Bestia i-a smuls capul și l-a mușcat de umeri. Este primul atac mortal din acest an

Un bărbat a fost ucis într-un mod brutal de către un rechin alb uriaș. Bestia din adâncuri i-a smuls bărbatului capul și l-a mușcat de umeri.

Nefericitul eveniment a avut loc pe 5 ianuarie și a fost raportat oficial ca fiind primul atac mortal de rechin din 2023.

Manuel Lopez făcea scufundări în Bahia de Tobari, Mexic, când a fost atacat de un rechin alb lung de șase metri, informează Daily Star.

Bărbatul căuta scoici, care se găseau la o adâncime de 18 metri. Bestia l-a atacat în jurul orei locale 11:30.

„În momentul în care a fost atacat, el făcea scufundări. Rechinul i-a smuls capul și l-a mușcat de umeri.

Scafandrii locali au fost avertizați cu privire la prezența rechinilor în zonă, iar cei mai mulți dintre ei nu au făcut scufundări câteva zile”, a declarat Jose Bernal, purtător de cuvânt al poliției locale.

Citește și
rechin alb
Un tânăr de 17 ani a fost atacat de un rechin lung de 5 metri. Adolescentul a supraviețuit, deși a fost sfâșiat de picioare

Se crede că Lopez a ignorat avertismentul autorităților pentru că trebuia să pescuiască pentru a câștiga bani. El era unul dintre cei care plătesc guvernului local o bursă anuală de pescuit de aproximativ 7.200 de pesos pentru a pescui acolo.

Experții de la Tracking Sharks au spus că „rechinii albi mari sunt prezenți în Golful California, acolo unde a avut loc atacul, în lunile decembrie și ianuarie, când femelele depun ouă”.

După acest incident, Golful a fost închis timp de 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult