Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un obiect neidentificat a intrat în spațiul aerian al Poloniei dinspre Ucraina. Armata a fost mobilizată de urgență

Un obiect aerian neidentificat a intrat, vineri dimineaţă, în spaţiul aerian al Poloniei, ţară membră a NATO, din direcţia graniţei cu Ucraina, a anunţat Comandamentul Operaţional al armatei poloneze, informează Reuters, citată de Agerpres.

"Dimineaţă, un obiect aerian neidentificat a intrat în spaţiul aerian al Republicii Polone dinspre frontiera cu Ucraina şi din momentul în care a trecut graniţa şi până când semnalul a dispărut a fost observat de radarele sistemului de apărare antiaeriană al ţării", a postat, pe platforma X, Comandamentul Operaţional.

"În conformitate cu procedurile aplicabile, comandantul operaţional al forţelor armate a mobilizat forţele disponibile şi resursele aflate la dispoziţie", a adăugat sursa citată.

Postul de televiziune privat Republika a relatat că a fost declanşată căutarea obiectului în apropierea oraşului Hrubieszow, în sudul Poloniei.

În cursul nopţii de joi spre vineri, Rusia a atacat Ucraina cu peste 150 de drone şi rachete, în cel mai puternic atac aerian de la începerea războiului, vizând infrastructuri critice, facilităţi industriale şi militare, a anunţat armata ucraineană.

Citește și
soldati ucraina
Rusia, acuzată de noi crime de război. VIDEO șocant cu presupusa execuție a 3 soldați ucraineni prizonieri

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult