Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un nou deces suspect în Rusia. O propagandistă a lui Putin a fost găsită moartă alături de soț cu ”semne de otrăvire”

O cunoscută prezentatoare care a lucrat pentru imperiul TV de propagandă de stat al lui Putin a fost descoperită moartă alături de fostul ei soț urma „otrăvirii”, scrie Daily Star.

Oamenii legii au găsit cadavrele lui Zoya Konovalova, în vârstă de 48 de ani, redactor-șef al companiei ruse de televiziune Kuban, și a lui Andrey Gubatiyka, în vârstă de 52 de ani, la casa cuplului din orașul Krasnodar.

„Nu au fost găsite răni vizibile în timpul examinării cadavrelor”, a declarat un purtător de cuvânt al Comitetului de Investigație al Rusiei, care investighează decesele.

Cei doi lasă în urmă o fiică, de 15 ani, și un fiu adult.

„Cauza preliminară a morții este otrăvirea cu o substanță necunoscută”, a spus un raport postat de canalul ei, deoarece în casă a fost găsită o pungă de polimer cu o „substanță pudră”.

Colegii și prietenii lui Konovalova au insistat că ea nu s-ar fi drogat niciodată.

Se crede că Konovalova și fostul ei soț au murit cu cel puțin 24 de ore înainte ca trupurile lor să fie descoperite.

Comisia de anchetă a spus: „La examinarea cadavrelor, nu au fost găsite răni vizibile. Au fost programate examinări medico-legale”.

Vechea instituție de presă al fostului șef de televiziune, Kuban, face parte din gigantul de stat All-Russia State Television and Radio Broadcasting Company (VGTRK), un suport cheie în imperiul propagandistic al lui Putin.

Directorul adjunct al VGTRK este Dmitri Kiselyov, care a susținut că Marea Britanie este „atât de mică încât o rachetă Sarmat este suficientă pentru a o îneca o dată pentru totdeauna.

„Racheta rusă Sarmat [Satan-2]... este capabilă să... distrugă o zonă de dimensiunea Texasului sau Angliei.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult