Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un interlop român a fost ucis în Malta. Temutul John Englezu a fost înjunghiat în inimă de rivali din București

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un temut interlop din Constanța a fost ucis în Malta. Joseph Rivas, zis John Englezu, în vârstă de 43 de ani, avea dublă cetățenie, britanică și română, iar în trecut a terorizat judeţul Constanţa.

În 2015, Rivas a intrat într-o casă unde a agresat și sechestrat un cuplu, în Năvodari. L-au ajutat patru complici. La final, au furat 100.000 de euro. Acum, a fost ucis pe stradă după o răfuială cu alți trei români. Din primele informații se pare că a fost înjunghiat în piept de unul dintre ei.

Interlopul a fost a fost ucis zilele trecute, în Malta, după o răfuială în plină stradă. Suspecții sunt trei români, doi dintre ei frați, care au și fost reținuți și audiați de autoritățile din Malta.

Totul ar fi plecat de la o răfuială între interlopul Joseph Rivas și un grup de trei români aflați la o ceainărie, situată într-o piață aglomerată din San Julien, oraș de pe coasta Maltei.

Interlopul a fost înjunghiat în inimă și, deși martorii au chemat în ajutor medicii, rănitul a murit la spital.

Citește și
malta
Malta își redeschide frontierele pentru călătorii nevaccinați anti-Covid. Vor fi obligați să intre în carantină

Joseph Rivas era cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de temuți interlopi în Constanța.

Bărbatul de 43 de ani de origine britanică avea dublă cetățenie și a avut probleme cu justiția de multe ori fiind cunoscut ca un criminal extrem de periculos.

Rivas a fost căutat în Regatul Unit după ce ar fi fost implicat în două jafuri violente. În 2008, la Londra, a fost implicat într-un caz de omor din culpă a unui bărbat căruia i s-au fracturat oasele feței. Rivas a scăpat din Anglia în același an și a venit la Constanța.

În orașul de la malul mării și-a bătut un coleg, pe care l-a lăsat infirm și care, după doi ani, a decedat. Rivas a fost săltat de mascaţi și arestat.

Doi ani mai târziu, în 2015, Rivas a fost unul dintre cei șase bărbați arestați de Poliția Română și acuzați de un jaf într-o casă din Năvodari de 100.000 de euro și de torturarea proprietarului și a prietenului său.

Sursă imagini: ONE NEWS MALTA

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult