Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un francez s-a apucat de spart automate de cafea de dragul unei românce. Ce îi promisese femeia

Caz mai puţin obişnuit în Franţa, unde un bărbat va ajunge cel mai probabil după gratii pentru că a spart automate de cafea de dragul unei românce.

Francezul, în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în Chalons-sur-Marne, a recunoscut că a spart luna aceasta mai multe automate de cafea şi de băuturi în diverse localităţi din estul Franţei. A strâns din ele mărunţiş în valoare totală de circa 300 de euro, dar paguba pe care a produs-o prin distrugerea aparatelor este mult mai mare, scrie L'Est Republicain.

Adus în faţa magistraţilor, omul a declarat că a comis aceste fapte de dragul unei prostituate românce, pe care a întâlnit-o în urmă cu 5 ani când, spune francezul “mi-a fost milă de ea”. Între timp, femeia ar fi fost expulzată din Franţa, dar de curând, în perioada izolării, l-a contactat pentru a-i cere să o ajute cu bani, promiţându-I că, după ridicarea restricţiilor, se va întoarce în Franţa şi va avea o relaţie cu el.

“Eram singur, nu aveam cu cine vorbi. Mă căuta în fiecare săptămână să îmi ceară bani. Era atât de convingătoare…”, a declarat francezul în faţa instanţei. Potrivit spuselor sale, neştiind cum să facă rost rapid de bani pentru a o ajuta financiar peromâncă, a început să spargă aparate de cafea în localităţile din împrejurimi.

Magistraţii nu au fost însă convinşi de argumentele lui, mai ales că bărbatul are antecedente penale. El riscă acum 2 ani de închisoare şi plata unor daune de aproape 5.400 de euro.

Citește și
politia, politist
Percheziții de amploare într-un dosar de furt produse de lux din Aeroportul Otopeni. Prejudiciu estimat – 800.000 de euro

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult