Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 4 ani, dat dispărut de familie, a fost găsit în siguranță după ce a supraviețuit 24 de ore singur într-o pădure

Un băiețel de 4 ani, dat dispărut joi, a fost găsit în siguranță după ce a supraviețuit aproape 24 de ore singur în pădure, în California, au anunțat autoritățile.

Christian Ramirez se afla cu familia în camping la Rancheria Campground, Lacul Huntington în momentul în care a dispărut. El a stat aproape 24 de ore doar într-un tricou și pantaloni scurți, potrivit KFSN, citat de CNN.

„În mai puțin de cinci minute, a dispărut”, a declarat locotenentul șerifului din Fresno County, Brandon Pursell, pentru KFSN.

Autoritățile au declanșat atunci o amplă operațiunea de căutare-salvare, căutându-l în zona de nord-est a Lacului Huntington. Câini, elicoptere și aproape 70 de salvatori l-au căutat pe Christian toată noaptea.

Membrii echipei de căutare-salvare din Tulare l-au găsit pe copil vineri, în jurul orei 8 dimineața, la aproximativ 400 de metri distanță de locul unde ar fi dispărut cu o zi înainte. Salvatorii l-au găsit pe copil sub un copac.

Citește și
copil dispărut
Un copil de 14 ani din Teleorman a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întors de la şcoală. Poliția face apel la populație

Băiețelul era obosit și flămând, dar în stare bună, a anunțat biroul șerifului.

„Sunt o mulțime de lucruri care s-ar fi putut întâmpla foarte, foarte prost, iar noi am avut noroc, familia a avut noroc. Băiatul este foarte, foarte norocos să fie alături de familia lui”, a mai precizat Brandon Pursell.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult