Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din SUA a lăsat 5.800 de dolari bacșiș la o frizerie

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ce frizeriile au avut lacătul pe uşă de ceva vreme, acum tunsorile par să fie prioritatea zilei.

Un bărbat din Statele Unite a fost atât de bucuros să îşi reîmprospăteze look-ul, încât a lăsat aproape 6.000 de dolari bacşiş.

După o pauză destul de lungă, un frizer e acum în culmea fericirii că se poate reîntoarce în câmpul muncii.

Edward Landry, frizer: „Ești obișnuit să te trezeşti în fiecare zi să vezi oameni noi, să îi ajuţi și, dintr-odată, nu mai fac parte din viața ta”.

Odată ce saloanelor li s-a dat undă verde, totul pare să reintre pe un făgaş normal, deşi sunt obligatorii anumite reguli de protecţie.

Edward Landry, frizer: „Oamenii sunt foarte fericiţi să revină pentru o tunsoare. Să poţi face asta pare că reintrăm în normalitate”.

Citește și
par vopsit
Pentru că saloanele sunt închise, româncele învață să se vopsească și să-și facă singure manichiura

Unul dintre clienţi a ieşit un pic mai mult din peisajul normalităţii. A fost atât de mulţumit de serviciile oferite, încât a considerat că un tuns merită mai mult de 27 de dolari, cât era trecut în lista de preţuri.

Jamie Repenning, șeful frizeriilor Floyd's Cut: „Am avut un domn care a venit aici pentru prima dată. S-a tuns, iar în drum spre ieşire i-a dat stilistului un bacşiş de 2.500 de dolari, managerului i-a dat 1.000 de dolari, iar recepţionistei 500 de dolari”.

Şi nu s-a oprit aici.

Jamie Repenning: „Apoi a întreabat-o pe recepţionistă câți oameni mai lucrează în această frizerie. A plecat, a scos bani, s-a întors şi le-a oferit tuturor celorlalți câte 100 de dolari. De-a dreptul uimitor”.

În total, le-a lăsat angajaţilor 5.800 de dolari. Gestul plin de generozitate i-a lăsat aproape fără cuvinte.

Edward Landry, frizer: „Îi sunt profund recunoscător. O luăm ca pe o răsplată și ne ajută să ne recăpătăm sentimentul de securitate într-o perioadă incertă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult