Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit pe o plajă din Mexic după ce un avion care transporta parașutiști s-a prăbușit peste el. VIDEO

Un bărbat de 62 de ani care se afla pe o plajă din Oaxaca, aflat în sudul Mexicului, a murit după ce un avion care transporta patru parașutisti canadieni a aterizat de urgență în acel loc, a anunțat biroul statal al apărării civile, citat de Reuters.

Avionul a fost nevoit să aterizeze forțat pe o secțiune populată a plajei Bacocho, în orașul Puerto Escondido, o stațiune cunoscută din zona Pacificului, a precizat biroul într-un comunicat, adăugând că soția victimei, care se afla pe plajă alături de bărbat, nu a fost rănită.

Imagini publicate pe pagina de Facebook Puerto Global arată aeronava avariată pe plajă, după ce avionul s-a prăbușit peste un centru de salvare a broaștelor țestoase.

Citește și
avion florida
Două persoane au murit, după ce un avion privat s-a prăbușit pe o autostradă din Florida. „A pierdut ambele motoare” | VIDEO

Biroul statal al apărării civile nu a oferit mai multe detalii despre aterizare și nici identitățile celor implicați, menționând că cercetările sunt în desfășurare. Nicio altă persoană aflată pe plajă în acel moment nu a fost rănită.

Oamenii care se aflau în aeronavă, inclusiv cei patru parașutiști canadieni cu vârste cuprinse între 35 și 60 de ani și un mexican în vârstă de 40 de ani, au fost scoși din avion și transportați pentru îngrijiri medicale, a adăugat comunicatul, precizând că aceștia sunt în stare stabilă.

Guvernatorul statului Salomon Jara a declarat într-o postare pe platforma X că au fost mobilizate resurse pentru a-i ajuta pe cei răniți care se aflau în avion.

„Familiei persoanei care a murit îi vom oferi tot sprijinul necesar și o vom ajuta în fața pierderii iremediabile”, a precizat guvernatorul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult