Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un alt cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade s-a produs în Turcia

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 a fost înregistrat, sâmbătă, în centrul Turciei, potrivit Centrului Seismologic European-Mediteranean (EMSC).

Serviciul geologic al Statelor Unite (USGS) a raportat același cutremur cu magnitudinea de 5,3. Epicentrul său a fost la aproximativ 40 de kilometri vest de orașul Aksaray, unde locuiesc aproximativ 152.000 de persoane, și la 18 kilometri de orașul Emirgazi, cu o populație estimată la 8.400 de locuitori.

Cutremurul s-a produs la o adâncime mică, de 10 kilometri și nu au fost raportate victime sau pagube materiale, notează agenția de presă Baha.

Un cutremur cu magnitudinea 5 a afectat, joi, provincia Hatay, sud-estul Turciei, a anunţat Centrul de monitorizare a cutremurelor Kandilli. Epicentrul cutremurului a fost localizat în districtul Defne. Nu au fost semnalate victime sau pagube, anunță DPA, citată de Agerpres.

Amintim că la data de 6 februarie, două cutremure puternice cu magnitudinea de 7,8 și 7,5 au provocat moartea a aproape 50.000 de persoane în Turcia și Siria.

Citește și
cutremur argentina
Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade a zguduit nordul Argentinei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult