Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultimul mesaj vocal transmis de Maradona înainte să moară: „Ai grijă și de îngerul meu”

Presa din Argentina a dezvăluit ultima mare dorință a lui Diego Maradona înainte să moară. Este un mesaj audio transmis iubitului unei femei cu care fostul fotbalist are un copil.

Diego Armando Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 ani, în urma unui stop cardiac suferit într-o locuinţă din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires, în care se recupera după operaţia recentă la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom subdural.

Cu câteva zile înaintea evenimentului tragic, Maradona i-a transmis un mesaj audio pe WhatsApp lui Mario Baudry, iubitul Veronicăi Ojeda, femeie cu care fostul fotbalist are un copil. Mesajul a fost făcut public de jurnalistul Luis Ventura, la un post de televiziune din Argentina.

"Salut Mario, sunt Diego. Știu că ți se va părea incredibil, dar văd că Vero e fericită cu tine, mi-a spus că este împreună cu tine. Ai mare grijă de ea și, apropo, ai grijă și de îngerul meu, care nu se compară cu nimic. Uite, am o mulțime de copii, dar știu că la el țin cel mai tare. Te îmbrățișez”, i-a spus Maradona lui Mario Baudry.

Citește și
Leopoldo Luque
Medicul lui Diego Maradona, anchetat sub suspiciunea de omor involuntar

Diego Maradona şi Veronica Ojeda au avut o relație care a durat 9 ani și au avut împreună un băiat, pe Dieguito Fernando, în vârstă de şapte ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult