Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Toate statele NATO au reacționat la fel când au văzut că Joe Biden vrea să rămână președintele SUA pentru încă un mandat

Un purtător de cuvânt al Casei Albe a dat asigurări luni că nu "sesizează niciun semn" de îngrijorare din partea membrilor NATO cu privire la starea preşedintelui Joe Biden, relatează AFP.

"Această întrebare implică faptul că (ţările aliate) ar avea nevoie să fie asigurate cu privire la rolul principal al Statelor Unite şi angajamentul preşedintelui Biden. Nu vedem niciun semn în acest sens", a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională, în cursul unei conferinţe de presă despre posibilele preocupări din partea membrilor NATO cu privire la starea preşedintelui Biden.

Preşedintele american Joe Biden a promis luni că va rămâne în cursa prezidenţială, spunând că este încrezător că alegătorul mediu îl doreşte în continuare candidat al Partidului Democrat, notează Reuters.

"Nu plec nicăieri", a declarat Biden pentru emisiunea Morning Joe de la postul de televiziune MSNBC. El i-a îndemnat pe toţi cei care doresc ca el să se retragă să candideze împotriva sa atunci când Convenţia Naţională Democrată se va reuni în august.

Interviul a fost un alt exemplu al încercării lui Biden de a-şi reveni după o dezbatere ratată împotriva republicanului Donald Trump pe 27 iunie, care a ridicat întrebări cu privire la capacitatea sa mentală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult