Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șeful serviciilor secrete ucrainene crede că Putin are cel puțin trei dubluri

Kirill Budanov, șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, consideră că președintele rus Vladimir Putin are cel puțin trei dubluri, scrie UkraineToday.

El a vorbit despre acest lucru într-un interviu cu jurnalista Natalya Moseychuk.

„Eu personal nu sunt un „expert Putin”, să spunem așa. Pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le văd imediat. Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem acces la mai multe informații”, a adăugat Budanov.

El a mai spus într-un interviu că o mulțime de oficiali ruși au încercat să prevină o invazie pe scară largă a Ucrainei, pentru că au înțeles la ce ar putea duce acest lucru.

„Dar, după cum știți, în Rusia deciziile sunt luate de o singură persoană. Și i s-au oferit informațiile pe care dorea să le vadă. În plus, au existat anumite ciocniri în interiorul administrației de la Kremlin, care au avut o influență puternică asupra deciziei finale”, a adăugat el.

Citește și
Vladimir Putin
Apariție inedită a lui Vladimir Putin pe coperta unei reviste din Polonia. Cum a fost ilustrat președintele Rusiei. FOTO

Problema dublurilor dictatorului rus a fost ridicată în mod repetat în mass-media. Oamenii au observat schimbări ale feței și ale comportamentului lui.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult