Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Vladimir Putin când a fost întrebat dacă este ucigaș. ”Nu m-a surprins”

Înaintea primului său summit cu Joe Biden, Vladimir Putin spune că relațiile cu Statele Unite sunt "la cel mai scăzut nivel din ultimii ani", într-un interviu acordat televiziunii americane NBC.

Însă, Putin speră că omologul său va fi "mai puțin impulsiv" decât Donald Trump. Iar faptul că a fost numit ucigaș, îl pune pe seama "comportamentului macho", specific Hollywood-ului.

Puţin și Biden se vor întâlni miercuri, într-un summit la Geneva. Conform Casei Albe, Biden va aduce în discuție atacurile cibernetice, agresiunile Moscovei împotriva Ucrainei, închiderea disidenților, dar și alte probleme care zdruncina serios relațiile ruso-americane.

Keir Simmons, NBC News: ”Când președintele Biden a fost întrebat dacă crede că sunteți un ucigaș, a răspuns: 'Da, cred.' Domnule președinte, sunteți un ucigaș?”

Vladimir Putin, președintele Rusiei: ”De-a lungul mandatului meu, m-am obișnuit cu tot felul de atacuri, din toate unghiurile, din toate zonele, din tot felul de pretexte și motive, mai mult sau mai puțin înverșunate. Niciunul nu m-a surprins. Așadar, în privința acestei retorici dure, cred că este expresia culturii americane, în general. Desigur, la Hollywood, există unele aspecte profund înrădăcinate, cum ar fi cultura macho, care pot fi considerate ca ținând de arta cinematografică. Dar acestea fac parte și din cultura politică americană, iar acolo sunt considerate normale.”

Citește și
Cu două săptămâni înainte de summitul cu Joe Biden, Vladimir Putin generează controverse
Când are loc întâlnirea dintre Joe Biden și Vladimir Putin la Geneva

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult