Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președintele american, Joe Biden, a afirmat că regina Elisabeta a II-a îi amintește de mama sa

Președintele american Joe Biden a vorbit cu afecțiune despre regina Elisabeta a II-a după ce a servit ceai cu aceasta la Castelul Windsor, relatează Insider.

„Am avut o plimbare lungă, ea a fost foarte generoasă. Nu cred că s-ar simți insultată dar mi-a amintit de mama mea, în ceea ce privește aspectul ei și generozitatea”, le-a declarat Biden reporterilor înainte de a urca la bordul Air Force One pentru a zbura la Bruxelles.

Biden și prima doamnă Jill Biden au fost invitați la Castelul Windsor, reședința oficială a reginei aflată la doar 32 de kilometri distanță de Londra, după summitul G7 din Cornwall.

Elisabeta a II-a i-a întâmpinat pe 13 iunie pe soții Biden într-un careu al castelului unde cuplul a fost salutat de Primul Batalion de Grenadieri ai reginei.

Biden a afirmat că monarhul britanic i-a pus întrebări cu privire la alți câțiva lideri mondiali în timpul întrevederii.

Citește și
summit g7
Summitul G7. Liderii solicită noi probe privind originea coronavirusului. Ce mesaj au pentru Rusia

„A vrut să știe cum sunt cei doi lideri cu care - cu cel care urmează să mă întâlnesc, domnul Putin - și a vrut să știe despre Xi Jinping”, a relatat Biden care urmează să se întâlnească miercuri cu Vladimir Putin la Geneva.

Președintele american le-a spus de asemenea reporterilor că a invitat-o pe regină la Casa Albă dar nu a precizat dacă aceasta a acceptat pe loc invitația.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult