Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Preot acuzat că aproape a înecat un bebeluș în timpul botezului. Reacția mamei. VIDEO

Un preot ortodox din Rusia a generat revoltă pe rețelele de socializare după ce o mamă l-a acuzat că i-a învinețit și aproape înecat copilul în timpul unui botez.

Preotul Vasily Necheporenko acuzat că a oficiat în mod brutal un botez,  ce părea mai mult o exorcizare, a fost suspedant timp de un an. Scenele în care preotul manevrează copilul violent s-au derulat într-o biserică la 40 de km de Sankt Petersburg. Copilul de un an apare plângând și opunând rezistență încercărilor preotului de a-l scufunda de 3 ori, așa cum este tradiția. Preotul ia decizia să-l împingă cu forța în apă, apoi îl ridică cu neîndemânare și aproape îl scapă din mâini. 

Șocată, mama copilului a alergat spre preot pentru a-l lua pe micuț. Este momentul în care preotul nu o lasă să pună mâna pe copil și o împinge într-o parte. Imaginile au creat revoltă online printre ruși care nu au ezitat să numească reacția preotului un abuz.

Mama copilului a povestit că a simțit că acesta se îneacă și că bebelușul s-a ales cu vânătăi după botez. Femeia a depus plângere la poliție și susține ea, ulterior, a fost sunată de oficiali din Biserică care și-au cerut scuze.

Preotul acuzat nu recunoaște nicio greșeală, ba mai mult, dă vina pe mamă, despre care a spus că era isterică și nepregătită pentru botez.

Citește și
biserica
Scandal la un botez, după ce preotul a cerut familiei să nu facă petrecere după slujbă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult