Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O influenceriță a pierdut custodia copiilor săi din cauza tatuajelor și a culorii părului

O influenceriță din Arabia Saudită a pierdut custodia copiilor, după ce soțul ei a declarat în fața instanței că tatuajele și părul verde o fac o mamă nepotrivită.

Apoi, Refa Al-Yemi, care are un număr mare de urmăritori pe TikTok și Snapchat, ar fi fost răpită de rude, care ar fi considerat că le face de rușine cu activitățile sale online.

Femeia, care lucra ca antrenare de fitness, oferea de multe ori sfaturi în materie de sănătate și frumusețe pe rețelele de socializare, potrivit The Sun.

Potrivit site-urilor locale de știri, Refa Al-Yemi ar fi fost luată cu forța din apartamentul ei din Jeddah de către membrii familiei.

Ulterior, pe rețele de socializare au început să circule zvonuri conform cărora influencerița a fost victima unei „ucideri de onoare”. Hashtag-ul "#IsRefaKilled?" a depășit tendințele Twitter din Arabia Saudită.

Citește și
influencer
O influenceră din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg: „Ce mă șochează este că ea a crescut acest băiat”

Apoi, s-a confirmat că femeia a fost luată din apartamentul ei la Najran și urcată într-o mașină. Poliția a oprit autoturismul respectiv și a arestat patru persoane, relatează Albawaba.

Autoritățile au anunțat că Refa este în siguranță și că se află în îngrijirea serviciilor sociale.

În mediul online, apărătorii drepturilor omului și-au exprimat îngrijorarea pentru Refa.

"A fost găsită de polițiști și, în loc să fie salvată, a fost plasată într-o cămin de îngrijire, adică o închisoare", a spus Lina Alhathloul, a cărei soră, Loujain, a fost eliberată recnt din închisoare, după ce a militat pentru libertatea femeilor din Arabia Saudită.

Poliția nu a confirmat dacă cele patru persoane arestate sunt rude ale lui Refa.

Soțul ei a primit custodia copiilor, după ce a folosit tatuajul, culoarea părului și imaginile antrenamentelor sale în instanță ca "dovadă" că nu era o mamă potrivită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult