Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a ucis doi dintre copii după ce i-a născut, apoi le-a păstrat cadavrele în congelator. Ce i-a spus soțului său

O femeie în vârstă de 30 de ani din Coreea de Sud este acuzată că și-a ucis doi dintre copii a doua zi după ce i-a născut, apoi le-a păstrat trupurile în congelator timp de mai mulți ani. Poliția a cerut mandat de arestare, relatează CNN.

Un oficial de la Poliția Provincială Gyeonggi Nambu a declarat pentru sursa citată că femeia a recunoscut că a ucis bebelușii. Ea ar fi recurs la gestul șocant pentru că avea o situație financiară precară și abia reușea să aibă grijă de ceilalți trei copii ai săi, de 12, 10 și 8 ani

Nou-născuții aveau doar o zi când au murit, a adăugat oficialul.

Prima victimă a fost al patrulea copil al femeii, născut într-un spital, în noiembrie 2018. Poliția susține că aceasta a sugrumat-o pe fetiță a doua zi după naștere și a pus cadavrul în congelatorul de acasă. Femeia este acuzată că a făcut același lucru cu cel de-al cincilea copil, un băiat născut în noiembrie 2019.

Femeia i-a spus soțului ei că cei doi copii au fost avortați și, prin urmare, acesta nu știa despre presupusele crime, potrivit poliției.

Citește și
valiza
Și-a strangulat mama cu o eșarfă, apoi i-a pus cadavrul într-o valiză și s-a dus la o secție de poliție

Cazul a ieșit la lumină în luna mai, când Consiliul de Audit și Inspecție al Guvernului a constatat că nașterile bebelușilor nu au fost înregistrate oficial, deși exista o evidență a nașterii lor în spital. Consiliul a notificat apoi guvernul municipal, care a cerut poliției să deschidă o anchetă, după ce mama a refuzat o inspecție la ea acasă. Pe 21 iunie, polițiștii au percheziționat locuința femeii. În timpul percheziției, aceasta a mărturisit crimele și va fi audiată vineri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult