Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie declarată decedată de echipajul de pe ambulanță s-a "trezit" ulterior în spital unde a decedat ulterior

O bunică care a fost declarată decedată de două ori de paramedici la domiciliul său s-a „trezit” mai târziu la spital, decedând câteva ore mai târziu.

Olive Martin, în vârstă de 54 de ani, a decedat înconjurată de familie în octombrie anul trecut, după ce s-a luptat cu o boală de lungă durată, scrie Mirror.co.uk.

Însă un organism de supraveghere a sănătății a inițiat o anchetă în legătură cu ultimele ei momente, concentrându-se pe echipajul Serviciului de Ambulanță din Nord-Est (NEAS) din Marea Britanie care, potrivit acuzațiilor, a declarat-o decedată după ce au ajuns la domiciliul ei în Darlington.

Martin se crede că s-a „trezit” după ce a ajuns la Spitalul Memorial Darlington, un aparat înregistrând semne de viață.

Nu se știe cât timp a mai fost în viață înainte să decedeze. Deschiderea unei anchete a stabilit că Martin a murit pe 13 octombrie anul trecut.

O investigație încheiată de poliție nu a dus la nicio acuzație, dar Comisia de Calitate a Îngrijirilor a lansat propria investigație, ceea ce înseamnă că ancheta doamnei Martin va fi probabil decisă de un juriu.

Un purtător de cuvânt al Comisiei pentru Calitatea Îngrijirilor Medicale a declarat: „Suntem conștienți de acest caz și de ancheta în curs. Așteptăm raportul final care va fi revizuit integral pentru a determina dacă este necesară o acțiune suplimentară”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult