Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie care s-a întors din vacanță și-a găsit casa complet dărâmată. Firma de demolări a greșit adresa

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeia din Atlanta a fost sunată în timp ce se afla în vacanță de o vecină, care i-a spus că cineva tocmai îi dărâmă casa. Ulterior, a aflat că firma de demolări a greșit adresa, dar nu i-a transmis nici măcar scuze pentru cele întâmplate.  

Susan Hodgson se gândește acum la ce mai poate face, după ce o companie de demolări i-a dărâmat complet casa din Atlanta, din greșeală, în timp ce ea se afla în vacanță, scrie Insider.  

Femeia a spus pentru Associated Press că a găsit la întoarcere doar un morman uriaș de moloz pe locul a ceea ce era când a plecat casa ei.

”Sunt furioasă”, a declarat ea. „Mă tot trezesc cu gândul: „Este totul o glumă sau ceva de genul? Sunt doar în stare de șoc”.

Susan Hodgson a povestit că o vecină a sunat-o în timp ce ea era plecată în vacanță și a întrebat-o dacă a angajat pe cineva să-i dărâme casa.

Citește și
su-35s
Marea Britanie: Forțele ruse „foarte probabil” și-au doborât din greșeală unul dintre cele mai avansate avioane de luptă

„Am spus „nu”, iar ea a spus: „Ei bine, este cineva aici care tocmai ți-a demolat toată casa. Toată a dărâmat-o”, și-a amintit femeia.

Firma și-a dat seama abia la final că a greșit adresa și a demolat altă casă

Când vecina i-a întrebat pe muncitori ce fac, aceștia i-au răspuns urât: „I-au spus să tacă și să-și vadă de treaba ei”.

Proprietara a trimis un membru al familiei să vadă ce se întâmplă, iar când acesta a cerut muncitorilor să-i arate un permis, compania și-a dat seama că a greșit adresa și a demolat casa care nu trebuia.

”Era o casă îngrijită, cu iarba tunsă, curtea curată. Toate impozitele sunt plătite”, povestește păgubita.

Femeia a depus un raport de poliție și a vorbit cu avocații, dar încă nu își dă seama ce trebuie să facă mai departe. „Continuăm să căutăm în direcții diferite pentru a vedea dacă se va întâmpla ceva”.

Până astăzi, proprietara a spus că firma responsabilă din Atlanta, ”You Call It We Haul It”, nu a contactat-o ​nici măcar pentru a-și cere scuze, darămite să-i ofere vreo compensație pentru că i-au dărâmat din greșeală casa.

În martie, primăria din Atlanta a demolat din greșeală o casă, apoi a cerut proprietarului să plătească cheltuielile de demolare

„Cum vin oamenii, dărâmă proprietatea cuiva și apoi pleacă?!?”, se tot întreabă femeia. "Cum pot crede că totul e în regulă? Mi-aș dori doar să vină să remedieze problema pe care au cauzat-o".

Într-o declarație presa locală, compania ”You Call It We Haul It” a spus că investighează cazul și lucrează pentru a rezolva incidentul.

Susan Hodgson nu este primul rezident din Atlanta care se confruntă cu un astfel de coșmar.

În martie, primăria a dărâmat casa lui Everett Tripodis, în ciuda tuturor notificărilor și documentelor de demolare care indicau o adresă diferită, a raportat WSB-TV.

Mai mult, acesta ar trebui să achite acum primăriei o factură de 68.000 de dolari reprezentând cheltuieli pentru demolare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult