Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bunică și nepoata ei au fost atacate de un tâlhar fără adăpost. Bărbatul a încercat să o răpească pe fata de 7 ani | VIDEO

Momentul în care un tâlhar fără adăpost le-a urmărit pe o bunică de 73 de ani și pe nepoata ei de 7 ani până la locuința acestora a fost filmat. Totul s-a întâmplat în Franța.

Cele două au vrut să intre în casă, însă bărbatul le-a tras pe stradă, le-a pus la pământ, cu intenția de a comite o răpire.

Tâlharul a tras-o într-o parte pe fată, apoi a luat câteva dintre lucrurile femeii. Copila a reușit să se ridice și să se ducă lângă bunica ei. Imediat după, câinele lor a apărut în ușă, iar procurorii spun că cel mai probabil bărbatul a fost speriat de animal și a fugit.

Incidentul s-a întâmplat luni, în centrul orașului Bordeaux, scrie dailymail.co.uk.

Citește și
masina electrica China
Franța presează UE să declare război comercial Chinei. Motivul: mașinile electrice ”nedrept de ieftine” care inundă UE

Suspectul este un francez fără adăpost, născut în 1993, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă, și nu se afla la prima abatere. El a fost arestat o oră mai târziu.

Bunica a povestit procurorilor că acesta a încercat să-i răpească nepoata. Femeia a suferit răni la cap, la cot și la picior, iar fata a fost tăiată și are vânătăi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult