Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O braziliancă a fost jefuită de bijuterii care valorau o sumă uluitoare de bani. Venise în Paris la Săptămâna Modei

O braziliancă a fost jefuită de bijuterii în timp ce se deplasa marţi spre un eveniment programat la Săptămâna Modei de la Paris.

Surse din Poliția franceză familiarizate cu ancheta au confirmat informațiile publicate de Le Parisien, citate de AFP și Agerpres.

Victima, directoarea unei companii braziliene, a depus o plângere la comisariatul de poliţie din arondismentul al XVI-lea din Paris, evaluând valoarea bunurilor furate la trei milioane de euro.

„Suma exactă a prejudiciului nu este cunoscută în prezent” însă, potrivit Parchetului din Bobigny.

Cum s-a petrecut jaful din capitala Franței

Femeia de afaceri braziliană a aterizat marți pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle şi a mers apoi cu un automobil închiriat spre un eveniment programat în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, care a început luni.

Citește și
Milano, moda
Cea mai diversă săptămână a modei a început la Milano. Vor fi peste 60 de prezentări

Într-o intersecţie din localitatea Saint-Denis, la nord de Paris, vehiculul a rămas blocat într-un ambuteiaj, potrivit sursei din ancheta în curs de desfăşurare.

Doi bărbaţi au sosit atunci pe un scuter, au spart luneta vehiculului şi au furat un bagaj de mână şi un geamantan Louis Vuitton, fără să o rănească pe victimă şi nici pe şoferul acesteia.

Apoi, cei doi bărbaţi au fugit de la faţa locului.

Ce vor să afle anchetatorii despre furtul bijuteriilor

Anchetatorii francezi doresc să afle dacă victima a fost în prealabil urmărită sau dacă a fost vorba doar despre un jaf comis de hoți care au dorit să profite de o oportunitate.

O anchetă a fost deschisă pentru „jaf comis în grup şi cu acte de violenţă” şi a fost încredinţată Brigăzii de combatere a banditismului, potrivit Parchetului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult