Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care Kim Jong-un a refuzat să semneze cu stiloul americanilor

La întâlnirea cu președintele Donald Trump, Kim Jong-un a refuzat să folosească stiloul american pus la dispoziția sa pentru a semna acordul istoric de denuclearizare a Coreii de Nord.

Un membru al echipei de securitate nord-coreene a fost văzut purtând mănuși albe și ștergând stiloul, cu câteva momente înainte ca cei doi lideri să semneze. Apoi, în ultimul moment, sora lui Kim Jong-un, Kim Yo-jong, a scos din buzunar un stilou pe care i l-a dat fratelui ei, relatează The Telegraph.

Tânăra de aproximativ 30 de ani pare să fie cel mai de încredere om al lui Kim Jong-un, cel puțin în ultimele luni, ea fiind și prima membră a dinastiei care a călătorit în Coreea de Sud, în februarie, în timpul Jocurilor Olimpice.

Kim Jong-un are o binecunoscută obsesie de a nu lăsa în urmă informații personale și biologice atunci când călătorește în străinătate. Conform sursei citate, și-ar fi adus propriul WC la hotelul din Singapore unde a avut loc summitul, pentru a nu lăsa în urmă materiale care pot fi folosite de serviciile secrete pentru a afla informații despre sănătatea sa.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citește și
Donald Trump
Concluziile lui Donald Trump, în urma întâlnirii cu Kim Jong Un. ”Vom denucleariza complet peninsula”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult