Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care s-a tras asupra lui Trump la mitingul din Pennsylvania. "Glonțul mi-a străpuns urechea". VIDEO

O persoană înarmată a tras, sâmbătă, cu arma spre Donald Trump, în timpul unui miting electoral deșfășurat în Butler, Pennsylvania.

Momentul în care s-a tras asupra lui Trump a fost filamt, iar imaginile au ajuns pre rețele de socializare.

Rănit la urechea dreaptă, fostul președinte al SUA a fost evacuat imediat din zonă. El a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a părăsit unitatea medicală.

"Am fost lovit de un glonţ care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte", a scris Donald Trump pe platforma Truth Social.

"Este de necrezut că un astfel de act se poate întâmpla în ţara noastră", a mai spus fostul lider de la Casa Albă.

Citește și
elon musk
Elon Musk a donat o sumă considerabilă pentru alegerea noului președinte al SUA. Pe cine susține miliardarul

În urma acestui atac, un spectator a fost ucis şi alţi doi răniţi grav.

Secret Service a precizat că incidentul a avut loc în jurul orei locale 06:15 (duminică, ora 01:15 în României), iar atacatorul a stat în afara perimetrului unde se desfăşura mitingul, într-o poziţie înaltă.

"Personalul Secret Service l-a neutralizat pe trăgător, care este acum decedat, Secret Service a răspuns rapid cu măsuri de protecţie, iar fostul preşedinte este în siguranţă şi este evaluat. Un spectator a fost ucis, doi spectatori au fost răniţi în mod grav", a subliniat Secret Service.

Potrivit ABC News, atacatorul a tras de opt ori în ceea ce oficialii din serviciile de aplicare a legii cred că a fost o tentativă de asasinat.

Individul a folosit o puşcă de tip AR, foarte populară în Statele Unite, care a fost utilizatp în mai multe incidente de împuşcături în masă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult