Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturiile unui cuplu din SUA care se numără printre turiștii abandonați de vasul de croazieră pe care se aflau

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ceea ce trebuia să fie o vacanță de lux pe un vas de croazieră s-a transformat într-o aventură de coșmar pentru un grup de turiști. Doi dintre aceștia, un cuplu din SUA, au făcut mărturii despre experiența neplăcută prin care au trecut.

Jay și Jill Campbell s-au numărat printre cei nouă pasageri care au rămas blocați pe insula São Tomé și Príncipe pe 27 martie. Cuplul din Carolina de Sud spune că nu ar mai vrea să se îmbarce pe navă după ce au zburat prin șapte țări, timp de 48 de ore, pentru a ajunge în portul din Dakar, relatează Daily Mail.

„Credem cu adevărat că, deși există un set de reguli sau politici pe care nava le-ar fi putut respecta, au respectat acele reguli prea rigid. Cred că au uitat că sunt oameni care lucrează în industria ospitalității și că siguranța și bunăstarea clienților ar trebui să fie prima lor prioritate”, a declarat Jill Campbell pentru USA TODAY.

Grupul se grăbise să ajungă în Banjul, Gambia, pe 1 aprilie, pentru a prinde nava la următoarea oprire. Cu toate acestea, nu a putut urca din cauza vremii nefavorabile și a continuat spre Senegal.

Citește și
gandac de apa gigant
Gândaci de apă giganți, supranumiți ”mușcătorii de degete”, descoperiți pentru prima dată într-un loc preferat de turiști

Printre turiștii lăsați în urmă se numără un bărbat cu o afecțiune cardiacă, o femeie în scaun cu rotile și o alta însărcinată.

Julie Lenkoff, în vârstă de 80 de ani, călătorea și ea cu grupul înainte de a fi trimisă acasă pentru a primi tratament pentru un accident vascular cerebral pe care l-a suferit în timpul călătoriei.

Un purtător de cuvânt al Norwegian Cruise Line a declarat pentru DailyMail.com că celor opt pasageri rămași în urmă li s-a oferit autorizația de a se alătura din nou pe navă în Dakar marți.

„În ciuda seriei de evenimente nefericite, le vom rambursa acestor opt pasageri costurile de călătorie de la Banjul, Gambia, la Dakar, Senegal”, a spus purtătorul de cuvânt.

Toate actele lor au rămas în bagajele de pe vasul de croazieră care i-a abandonat

În cele din urmă, turiștii au fost urcați într-o ambarcațiune cu motor și duși în larg, în încercarea de a prinde din urmă vaporul cu care plecaseră în excursia buclucașă. Ar fi trebuit să fie preluați de barca de urgență a navei de croazieră, dar lucrurile nu au mers conform planului.

Turiștii încearcă acum să găsească soluții pentru a se întoarce acasă. Își pun speranța în autoritățile locale, dar situația este una complicată, având în vedere că mai toți au actele și cardurile în bagajele rămase pe vasul de croazieră.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult