Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kanye West și cele mai ciudate cereri ale sale. Ce îi punea pe angajații săi să facă

Kanye West, cunoscut pentru creativitatea sa în muzică și modă, este și faimos pentru cererile sale bizare.  

Recent, a fost implicat într-un proces, fiind acuzat că a cerut unui angajat să „să-și facă nevoile într-o gaură din podea” a vilei sale, iar aceasta este doar una dintre multele cereri ciudate pe care le-a făcut de-a lungul timpului, scrie Daily Star.

În 2016, înainte de a-și schimba numele în „Ye” și de a candida la președinția SUA, Kanye a suprins personalul BBC cerându-le să calce covorul din vestiarul său pentru o apariție TV. Mai mult decât atât, el a insistat ca platoul de studio să fie reconstruit conform planurilor pe care le prezentase. De asemenea, a cerut ca tot ce se afla în cabina sa să fie de culoare albă, de la pereți și canapele până la flori. Dar poate cea mai surprinzătoare cerere a fost atunci când a solicitat să-i fie călcat covorul pentru a se potrivi standardelor sale.

În 2019, când a înregistrat albumul „Jesus is King”, Kanye a cerut tuturor celor implicați să se abțină de la sex premarital. Această cerință s-a încadrat în noile sale convingeri creștine și în campania sa împotriva avortului. În timpul procesului de înregistrare, el a mărturisit că era „dependent” de pornografie și a dezvăluit că el și Kim Kardashian au considerat să avorteze copilul lor, dar au schimbat decizia după ce Kim a fost jefuită la Paris.

Pe lângă cerințele bizare, Kanye a impus reguli stricte echipei sale de securitate. Acesta a cerut să nu fie deranjat de angajații săi și să nu fie privit direct în ochi. De asemenea, a solicitat ca șoferii săi să poarte numai haine din bumbac, iar modelele care lucrau pentru el să nu zâmbească, să nu facă contact vizual și să nu aibă mișcări bruște sau lente în timpul spectacolelor sale.

Citește și
kanye west
Kanye West a revenit pe scenă pentru prima dată de la declaraţiile sale antisemite

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult