Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iker Casillas a suferit un infarct pe teren. Reacții din lumea sportului

Iker Casillas a suferit un infarct, miercuri, la antrenamentul echipei FC Porto, el fiind transportat la spital şi se află în afara oricărui pericol.

Lui Casillas i s-a făcut rău în timpul antrenamentului, fiind transportat la spital. El nu va mai juca în acest sezon. Iker Casillas a fost operat de urgenţă a anunţat presa portugheză, citată de cotidianul L'Equipe.

În vârstă de 37 de ani, Casillas a fost spitalizat de urgenţă miercuri, după ce a suferit un "infarct acut de miocard" la antrenament. Conform clubului FC Porto, el a fost operat şi se află într-o stare stabilă.

Mesaje de susţinere de la fostele sale echipe, coechipieri şi personalităţi ale sportului au invadat reţelele de socializare, Real Madrid exprimându-şi speranţa de a-l vedea pe "eternul său căpitan recuperându-se cât mai repede posibil".

Sosit la Porto în vara anului 2015, fostul mare portar al naţionalei Spaniei, cu care a cucerit două titluri de campion european (2008, 2012) şi unul mondial (2010), şi-a prelungit contractul cu un an la finalul stagiunii trecute, după ce a cucerit titlul de campion al Portugaliei cu Porto.

Rafael Nadal, Carlos Sainz, Sergio Ramos sau Thibaut Courtois au transmis mesaje de încurajare pentru Iker Casillas. "Tot sprijinul meu şi mult curaj pentru Iker", a scris Carlos Sainz pe Twitter. "Îmbrățișare mare pentru Iker Casillas în aceste momente. Fuerza Iker!" a scris pe Twitter Rafa Nadal.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult