Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Haos în Marea Britanie din cauza zăpezii. Zeci de zboruri au fost anulate, iar șoferii își abandonează mașinile pe drum VIDEO

Șoferii își abandonează mașinile, iar poliția recomandă motocicliștilor să-și lase vehiculele acasă din cauza numărului mare de accidente din Marea Britanie, cauzate de ninsorile abundente.

Poliția din Marea Britanie a emis o avertizare de ceață înghețată, duminică dimineață. Țara se confruntă cu două săptămâni de haos din cauza zăpezii, chiar înainte de Crăciun, cu temperaturi de -12 grade Celsius.

Zăpada a căzut în mai multe zone din Marea Britanie, duminică dimineață, inclusiv în The Costwolds, Bristol, Țara Galilor, Herefordshire, Cumbria și Sheffield.

Mai multe accidente au fost raportate până acum, trenurile din Kent au întârzieri, iar mai multe curse Sheffield Supertram au fost parțial suspendate.

O localnică din Bourton-on-the-Water, Jane Webb, a declarat pentru MailOnline că șoferii sunt blocați în nămeți de peste o oră, unii dintre ei alegând să-și abandoneze mașinile pe drum.

Citește și
crimă români Anglia
Doi români care lucrau la un abator din Anglia au ucis și măcelărit două persoane. Cum au fost descoperite cadavrele

Pe Aeroportul Heathrow, cel puțin 48 de curse au fost anulate duminică dimineață, iar pe aeroportul din Londra sunt cozi imense.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult