Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fondul de ten care a creat o adevărată isterie. ”Te întinerește de la prima aplicare”

În fiecare zi apar produse de înfrumusețare noi, unele dintre ele chiar cresc în popularitate foarte repede, așa că poate fi greu să alegi între ceea ce merită încercat și ce este mai bine să lași pe raft. 

O influenceriță a decis să încerce fondul de ten pudră hibrid Maybelline Super Stay, care a fost promovat de foarte multe vedete drept o soluție eficientă pentru persoanele de peste 40 de ani, scrie Mirror.co.uk.  

Dana Lajeunesse, în vârstă de 46 de ani, a postat pe TikTok un videoclip care s-a viralizat foarte repede în timp ce folosea fondul de ten care întinerește.

De asemenea, femeia a spus că în magazine este o adevărată isterie și că a reușit să prindă printre ultimele produse. În comentarii, oamenii au spus că femeia părea să „întinerească cu fiecare aplicare”, aparent impresionați de rezultatele fondului de ten pudră.

Într-un videoclip ulterior, Dana a făcut o recenzie sinceră a produsului, spunând: „Se simte foarte ușor, parcă nu am nimic pe piele”, ceea ce mulți iubitori de machiaj îl vor aprecia.

Ea a mai spus că pielea ei nu se simte uscată, spunând că fondul de ten pare că nu funcționează ca o pudră. Dana a mai spus că îi place să facă aceste videoclipuri pentru a arăta „rezultate reale”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult