Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia cu care și-a pierdut virginitatea prințului Harry pe un câmp face dezvăluiri în premieră

Sasha Walpole, în vârstă de 40 de ani, a declarat duminică pentru The Sun că ea este „femeia în vârstă” care ”i-a luat virginitatea” prințului Harry , spunând că a fost o scânteie de pasiune de cinci minute.

Sasha Walpole a spus că ea și prințul au făcut sex pe un câmp după ce și-au sărbătorit cea de-a 19-a aniversare într-un pub din Wiltshire în 2001.

Walpole a spus că întâlnirea lor a avut loc de fapt în vara lui 2001, ceea ce înseamnă că prințul Harry avea pe atunci 16 ani.

„Eu sunt femeia care i-a luat virginitatea lui Harry”, a spus ea pentru The Sun duminică. „A fost literalmente ceva special între doi prieteni. Sexul a fostasional și sclipitor pentru că nu ar fi trebuit să facem asta”.

Walpole susține că au băut mai multe shot-uri de tequila în acel moment, iar echipa de securitate a prințului Harry îl căuta peste tot.

Ea a spus că au băut la pub-ul Vine Tree Inn din Norton, Wiltshire, sărbătorind cea de-a 19-a aniversare, când s-au furișat pe un câmp din spatele parcării istoricului pub pentru a fuma o țigară.

„A fost emoționant ce s-a întâmplat. Am fost plecați 15 minute, dar sexul a durat aproximativ cinci minute”, a mai adăugat femeia.

Walpole a adăugat: „Nu ne-am propus să facem asta și nu a fost premeditat. Era tânăr”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult