Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două adolescente au murit într-un tragic accident, înainte de a ajunge la balul de absolvire. Cum s-au fotografiat înainte

Două tinere, prietene foarte bune, au murit luni, în timp ce mergeau spre petrecerea organizată cu ocazia terminării liceului. 

Kiea McCann, în vârstă de 17 ani, și Dlava Mohamed, în vârstă de 16 ani, au murit într-un accident de mașina, la marginea orașului Clones din Irlanda. În autoturism se mai aflau alte trei persoane. Din nefericire, șoferul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe șosea și s-au izbit de un copac, conform The Independent.

Înainte de a pleca spre balul de absolvire, adolescentele și-au făcut o serie de fotografii. Kiea a purtat rochie roșie și s-a pozat în dreptul unor baloane, în timp ce Dlava a ales o rochie albastră.

Imaginile au fost distribuite de membrii familiilor, care sunt în stare de șoc după tragedie.

„Te iubesc atât de mult, atât de mult Kiea”, a scris Michaela, sora fetei.

Citește și
cladire
O turistă germană şi două fetiţe au murit în Egipt după prăbușirea unei clădiri

„A fost o mare bucurie, în casă, înainte de a ieși afară. Aveam mâncare, șampanie și baloane. Urma să fie o noapte minunată”, a mărturisit Frankie McCann, tatăl uneia dintre adolescente.

O altă tânără, în vârstă de 18 ani, a fost grav rănită și se află în stare critică, dar stabilă. Un bărbat de 60 de ani este tot într-o stare gravă la spital, iar un tânăr de 18 ani a suferit răni care nu îi pun viața în pericol.

Poliția încă face cercetări despre cum s-a produs accidentul și face apel la persoanele care au fost martore sau au imagini de la tragicul eveniment să îi contacteze.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult