Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Demolare periculoasă: 50.000 de case, fără curent după o implozie de 10 secunde. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Demolarea în 10 secunde a trei turnuri de răcire de la o centrală electrică din Marea Britanie a lăsat fără curent electric 50.000 de locuințe și a dus la rănirea unei fetițe de 3 ani.

Momentul demolării controlate de la centrala Didcot, din regiunea Oxfordshire, a fost urmărit de sute de persoane, martorii declarând că, la câteva secunde după ce turnurile au fost puse la pământ, au văzut un stâlp în flăcări.

După doar câteva minute, o pană de curent a afectat aproximativ 50.000 de locuințe.

De asemenea, una dintre persoanele care au urmărit implozia a declarat, pentru The Herald, că fiicei sale de 3 ani i-a ars părul din cauza scânteilor aduse de suflul exploziei, scrie metro.co.uk.

“Pentru un moment, am crezut că cineva a dat drumul la artificii Însă, scânteile au ajuns în zona unde eram noi și fiica mea a suferit arsuri. Fata de 5 ani a reușit să fugă, dar cea de 3 ani se uita la telefon și părul ei a ars. Este bine totuși“, a declarat femeia.

Centrala de cărbune și petrol Didcot a fost închisă în 2013, după 43 de ani de utilizare, trei dintre turnurile sale fiind demolate în 2014. Însă, doi ani mai târziu, în februarie 2016, patru oameni au murit în urma prăbușirii unui boiler.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult