Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Conacul în care s-a filmat celebrul serial Bridgerton, în flăcări. VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri, la conacul în care s-a filmat popularul serial de pe Netflix, Bridgerton . Incendiul a izbucnit la o anexă a clădirii, unde se aflau grajdurile.

Opt mașini de pompieri au fost chemate la locația istorică, la ora locală 15:35. Mai mult decât atât, a fost nevoie de zece echipaje pentru a domoli flăcările de la Wrotham Park Estate, din Hertfordshire, cunoscută de fanii Bridgerton drept „Aubrey Hall”, informează Daily Mail.

Imaginile filmate din elicopter au surprins flăcările și fumul care învăluia grajdurile, putând fi observant de la mile distranță. Wrotham Park Estate se află la 7 mile distanță de Hyde Park Corner. Locația istorică a proiectată de Isaac Ware în 1754 și  a fost construită de amiralul John Byng. În 1883, acoperișul a fost afectat de un incendiu puternic.

 

Clădirea a fost una dintre principalele locații unde s-a filmat sezonul al doilea din Bridgerton.

Citește și
Netflix
Netflix a pierdut aproape un milion de abonaţi în al doilea trimestru al anului

Serialul produs de Shondaland, care a fost numărul 1 în topul celor mai vizionate producții de pe Netflix timp de trei săptămâni, filmează cel de-al treilea sezon. În acest moment nu se știe dacă incendiul va afecta filmările. Serialul de epocă poate fi vizionat pe platforma de streaming în 92 de țări.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult