Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel puțin 10 cadavre găsite pe marginea unei șosele, în Mexic, după un război între carteluri

Cel puțin 10 cadavre au fost găsite pe marginea unei șosele din Mexic, la o zi după ce o grupare condusă de fiii lui Joaquin „El Chapo” Guzman a încercat să preia controlul unei zone controlate de un cartel rival, potrivit Daily Mail.

Descoperirea macabră a fost făcută duminică de mai mulți șoferi care s-au deplasat pe șoseaua care leagă orașele Caborca și Sonoyta, aflată la aproximativ 150 de km de granița cu SUA.

Potrivit presei din Mexic, 10 persoane au fost răpite vineri, în urma unui atac lansat de gruparea Los Salazar, în Caborca. Victimele ar fi membri ai organizației criminale condusă de Rafael Caro Quintero, capul cartelului Guadalajara, acum defunct.

Agresorii înarmați au incendiat și o benzinărie dar și mai multe locuințe și autoturisme, printre care și un TIR.

Potrivit El Sol de Hermosillo, atacatorii au confundat un profesor universitar cu un membru al cartelului rival și l-au împușcat în fața familiei sale.

Citește și
Război brutal între cartelurile de droguri din Mexic
Război brutal între cartelurile de droguri din Mexic. Gropi comune cu sute morți. VIDEO ȘOCANT

Nu este clar de ce fii lui El Chapo - Jesús Alfredo Guzmán, Iván Archivaldo și Ovidio Guzmán López - care își spun Los Chapitos, au intrat în război cu gruparea condusă de Caro Quintero, în condițiile în care la finaul anului trecut cele două tabere se aliaseră pentru a elimina cartelul Jalisco Noua Generație din satul mexican Michoacán.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult