Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un bărbat care participa la un maraton după ce a fumat țigară după țigară pe tot parcursul cursei

Un chinez a fost descalificat de la un maraton după ce a fumat țigară după țigară pe toată durata cursei de aproximativ 41 de kilometri.  

MailOnline a relatat că bărbatul, cunoscut sub numele de „Unchiul Chen”, a terminat maratonul din Xiamen în trei ore și 33 de minute, dar a fost descalificat pentru că a încălcat regulile cursei care interzic fumatul pe traseu, scrie Business Insider.

Într-o declarație postată pe Weibo, Maratonul Xiamen a confirmat că un participant a încălcat un articol din regulamentul său, care interzice „defecația în aer liber, fumatul sau călcarea pe paturi de flori sau spații verzi”.

Revista Canadian Running a fost, se pare, prima care a relatat despre această poveste.

Asociația chineză de atletism a implementat anul trecut reglementări anti-fumat pentru a încuraja o participare mai sănătoasă la cursă, potrivit MailOnline.

Citește și
taiwan
Xi susține că „reunificarea” cu Taiwan este „inevitabilă”, în timp ce alegerile de luna viitoare se apropie

„Unchiul Chen”, acum în vârstă de 52 de ani, a devenit celebru pe internet în urmă cu doi ani, după ce fotografii și videoclipuri îl arătau alergând la o cursă cu o țigară în gură.

În 2022, el s-a clasat pe locul 574 din peste 1.500 de alergători la maratonul Xin'anjiang.

El a terminat acea cursă în trei ore și 28 de minute, cu cinci minute mai repede decât cea mai recentă încercare a sa.

Sky News a relatat că Chen a mai alergat anterior și alte maratoane în timp ce pufăia o țigară. Raportul a precizat că acesta a fumat pe tot parcursul Maratonului Guangzhou din 2018 și al Maratonului Xiamen din 2019.

Site-ul chinez de știri Sohu a relatat că Chen a declarat anterior că țigările l-au ajutat în privința oboselii, ținând una în gură în timp ce alerga, astfel încât să poată inhala cu ușurință și să continue să alerge.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult