Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Asociația Colectiv GTG 3010: Donează un gând bun de Crăciun, miercuri, 20 decembrie

Asociația Colectiv GTG 3010 organizează miercuri, 20 decembrie, o întâlnire cu toți cei care vor să transmită ”un gând bun” în preajma sărbătorilor de Crăciun, în apropiere de locul în care s-a produs tragedia în urma căreia au murit 65 de oameni.

Acțiunea se numește ”Copacul dorințelor”, iar asociația (care este compusă din victime ale incendiului din Colectiv, precum și rude si prieteni ale celor care au murit) a făcut un apel pe pagina de Facebook pentru .... ”gânduri bune”.

Astfel, mesajele care au fost transmise până acum Asociației vor fi tipărite și transformate în ornamente de Crăciun.

”Se apropie Crăciunul și trebuie să ne scuturăm măcar puțin de norii care se agață de noi. Suntem obișnuiți să ne pierdem energia cu gânduri mărunte și emoții negative. Atunci când ne dorim să facem o schimbare, un singur gând bun are prea puțină putere pentru a aduce o transformare profundă, dar când ele se întâlnesc se țese o poveste frumoasă.

Anul acesta bradul nostru de Craciun este mesagerul gandurilor bune. Gandurile bune atrag la randul lor ganduri si fapte bune.

Citește și
Andi Dumitrescu, Bucium
Interviu cu Andi de la trupa Bucium, despre ”Miorița”: ”Este un album ce gravitează în jurul morții”

Un gand frumos, venit din suflet, poate lumina mai mult decât orice podoabă tradițională. Vom printa toate mesajele primite si le vom ridica la rangul frumoaselor ornamente de Craciun”.

Membrii Asociației Colectiv GTG 3010 îi așteapă pe toți cei care vor să transmită ”un gând bun” miercuri, 20 decembrie, în Piața Bucur (din apropierea fostului club Colectiv, n.red.), ora 18.00, ”la o cană de ceai sau vin fiert, să trimitem cât de departe putem tot ce avem noi mai bun”.

”Poveștile, vorbele și gândurile frumoase vindecă suflete. Sperăm să fie atât de multe încât să putem scrie cu ele o poveste„ - mai spun cei de la Colectiv GTG 3010

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult