Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tot ce trebuie să stiți despre PlayStation VR. Prezentarea pe larg a ochelarilor Oculus

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vorbim de realitate virtuală de mai bine de 10 ani, de pe vremea când telefoanele noastre intrau în cutii de carton cu lupe. Niște ani mai târziu și poți să numeri pe degete câte opțiuni avem pe piață și conținut cu țârâita.

Dar, parcă un pic de speranță există cu PlayStation VR, generația a doua și zecile de milioane de dolari pe care le investește Meta în ochelarii Oculus. Avem doi invitați speciali cu care vom testa aceste produse și să înțelegem unde suntem acum cu realitatea Virtuală.

Deși vorbim despre realitatea virtuală de foarte mulți ani, nu vedem mai multe opțiuni pe piață. Iată de ce.

Alex Dohotaru, creator conținut VR: „Depinde de magazin. De exemplu, în Statele Unite am văzut că erau ochelarii Oculus Quest 2 și Oculus Pro. Oamenilor li se pare dificil să poată să-l conecteze la calculator, să se gândească să ia jocuri pentru el separate față de ceea ce deja au disponibile. De obicei, prietenii până să testeze VR-ul la mine acasă, nu au luat în considerare până acuma. În momentul în care i-am pus casca direct pe cap și eu deja având experiența să le pornesc experiența, să le bag jocul pe care deja l-am instalat în cască, rămân acolo și după aceea nebunie. Unul chiar a rămas câteva ore bune, 4-5 ore și a pescuit”.

Octavian Fulger, wasd.ro: „Părerea mea este, cum a spus și el, inaccesibilitatea. E foarte complicat să ajungi să te joci într-un-final. Am observat utilizatorii normali, gamerii, pur și simplu de acasă, au dificultăți în a-și seta refresh rate-ul monitorul lui, darăminte să folosească o cască VIR pe post de monitor. Până până a urmă, sunt pentru niște utilizatori ceva mai avansați”.

Citește și
WriteGPT
Trei români au creat o extensie de Chrome, bazată pe ChatGPT. Se numește WriteGPT, este gratuită și foarte folositoare

Mai multe detalii puteți afla din clipul video de mai sus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult