Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rețeaua socială care a egalat și va depăși Facebook-ul în România. Cea mai cunoscută platformă se prăbușește | DOCUMENT

Your browser doesn't support HTML5 video.

A crescut numărul utilizatorilor de TikTok în România. Aproape 9 milioane sunt prezenți acum pe rețeaua socială. Scade însă numărul utilizatorilor de Facebook în țara noastră.  

Analizăm numărul utilizatorilor de rețele sociale în România, unde se pare că românii sunt tot mai prezenți pe TikTok, în timp ce la nivel global rețeaua pare că scade. Sunt însă perioade și perioade, se întâmplă cu toate rețelele sociale.

Avem în România peste 13 milioane de utilizatori de YouTube, mai bine de 9 milioane de utilizatori pe Facebook, aproape 9 milioane de utilizatori de TikTok, Instagramul undeva peste 5 milioane de utilizatori și LinkedIn- peste 4 milioane de utilizatori.

Facebook a scăzut cu 2 milioane de români în ultimii ani

”Aparent, avem o nouă platformă, care a apărut în ultimii 4 ani, și anume TikTok și care are și o rată de accelerație foarte mare, adică a depășit Instragramul și a ajuns la nivelul rețelei principale, Facebook”, a declarat Adina Jipa, consultant social media.

Potrivit acesteia, platforma care a scăzut cel mai mult în România este Facebook, care în 2019 avea peste 11 milioane de utilizatori, iar acum a coborât până la 9 milioane.

Citește și
ilikeit
Platforma creată de un român care te ajută să-ți faci un avatar în Metaverse

Analiza detaliată a felului în care românii folosesc rețelele sociale sunt prezentate în documentul integral, aflat la finalul acestui articol.

Informațiile complete pot fi aflate din video-ul atașat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult