Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocul săptămânii: ”Oregon Trail”, operă de artă, nu doar prin poveste și fundal sonor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Și pentru că e ultima ediție de weekend, dublăm porția de gaming. Dacă ai un iPhone și plătești abonamentul arcade, îți recomand să descarci the Oregon Trail.

Operă de artă, nu doar prin poveste și fundal sonor. Titlul acoperă ruta imigranților din Statele Unite ale Americii.

The Oregon Trail este o capodoberă. Mereu va fi. Chiar și-n varianta mult mai modernă. Dacă ești pasionat de istorie și ai citit Winnetou, o să-ți placă acest joc. Ba chiar și dacă nu te pasionează de niciunele, tot o să găsești ceva interesant la titlu.

Tu ești responsabil de mica gașcă de imigranți care trebuie să ajungă, ai ghicit, în Oregon. Doar că nici autostrăzi nu existau pe atunci, nici cine știe ce mijloace de transport.

Tot acest drum de sute de mile trebuie parcurs pe jos și cu mare atenție la resurse: mâncare sau bani, de buna funcționare a căruței, dar și de sănătatea imigranților. Ori, alte pericole care pot apărea pe drum. Din acest punct de vedere, e nevoie de chibzuință. Nu știi cum vrea karma să se joace acest joc: cumperi prea multe piese de schimb pentru căruță și te trezești că nu se strică niciodată, de exemplu.

Citește și
iLikeIT. Tehnologia este dusă la alt nivel la Campionatul European de Fotbal
iLikeIT. Tehnologia este dusă la alt nivel la Campionatul European de Fotbal

The Oregon Trail este disponibil doar prin Apple Arcade, fără reclame sau opțiuni de plată pentru avansare mai rapidă în joc. Trebuie să plătiți un abonament lunar și la schimb primiți acces la sute de jocuri.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult