Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gadgeturi pentru animalele de companie. Hrănitor smart pentru câini și pisici, care se poate conecta la Wi-Fi

Your browser doesn't support HTML5 video.

A venit momentul pentru noutăți din internet și tehnologie. Ne uităm împreună la câteva dintre cele mai interesante gadgeturi pentru animalele de companie.   

Xiaomi Smart Ped Feeder este practic un hrănitor pentru câini și pisici, care se poate conecta la Wi-Fi. Are o aplicație dedicată, cu ajutorul căreia putem vedea cam câtă mâncare consumă animalul într-o zi sau câte porții are nevoie într-o zi. Dacă plecăm de acasă și vrem să-i dăm mâncare, putem seta numărul de porții.

Q1 Laser Toy este un gadget cu un laser care se mișcă, pentru pisici. Costă în jur de 80 de lei. Funcționează 15 minute, iar după o oră pornește din nou și vă ține pisica ocupată.

iFetch Too Ball Launcher este un aruncător de mingii pentru câini. Costă 229 de dolari.

Wicked ball este o minge care poate fi controlată de pe telefonul mobil, o minge care se plimbă în jurul animalului, astfel încât să-l facă să se joace cu ea.

Citește și
TikTok
Analiză iLikeIT. Cum a ajuns aplicația TikTok să fie interzisă angajaților din sectorul public în SUA, UE și UK

Furbo este o cameră cu difuzor prin care stăpânul animalului poate să vorbească cu el atunci când este plecat. Și nu doar atât, îi poate arunca animalului o gustare, cu aplicația de pe telefon.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult