Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce știu să facă cele mai noi computere de pe piață. Modelele prezentate la iLikeIT

Your browser doesn't support HTML5 video.

iLikeIT a prezentat, marți, câteva produse foarte interesante care ne arată direcția în care se duc computerele pe care le folosim în fiecare zi.

Modelele prezentate:

iPad Pro M4

- Cel mai nou procesor Apple pus pentru prima dată pe această tableta. Disponibilă în două variante de display, 11 și 13 inch - Apple insistă că poate fi și o unealtă pentru productivitate, nu doar entertainment. De aici și accesoriile vândute pentru iPad – new Pencil și Magic Keyboard - Tot mai multe aplicații din zona Mac aduse pe tableta (Final Cut, Photoshop, etc.)

Acer Swift 14 AI – new gen of Windows

Citește și
conturi false ilikeit
Cum putem să depistăm și să blocăm conturile false de pe Instagram. Detalii la iLikeIT

- O nouă generație de PC-uri care se numesc CoPilot + - Procesor Qualcomm Snapdragon X Series – nu e nici Intel, nici AMD – procesor dedicat pentru rularea Inteligenței Artificiale local – în mod normal, rulează în - Baterie 26 de ore - Wi-Fi 7 - 14,5 inch, 2.5k Touchscreen

Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9

- Light, slim și cu putere mare de procesare. - Suport local pentru rulare de aplicații AI – cu NPU dedicat. Poți să folosești pentru acces rapid la unelte de scris pentru e-mail, Word, Excel, Powerpoint, funcții de rezumat, etc. - Baterie pentru o zi întreagă. Apreciez că este silențios. - Una dintre cele mai bune tastaturi.

Asus Zenbook Duo

- Laptop cu două ecrane, două ecrane de 14 inch, fiecare – rezoluție 3K, OLED. - Intel Core Ultra 9, 32GB memorie RAM. - Unul dintre cele mai premiate laptopuri. - Cinci moduri de folosire

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult