Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Google a lansat NotebookLM la nivel global. Aplicația poate fi accesată gratuit și este disponibilă și în limba română

Compania americană Google a lansat NotebookLM la nivel global, implementând Gemini 1.5. Aplicația, care este bazată pe inteligență artificială, poate fi accesată gratuit și este disponibilă și în limba română.

Google își extinde instrumentul de inteligență artificială orientat spre cercetare și scriere, NotebookLM, în peste 200 de țări și teritorii.

Pe lângă o disponibilitate mai largă, gigantul tehnologic american a anunțat că NotebookLM va fi acum alimentat de Gemini 1.5 Pro.

Noua versiune a NotebookLM are câteva funcții noi, cum ar fi opțiunea de a importa noi surse externe, cum ar fi adrese URL și prezentări Google Slides, alături de Google Docs, PDF-uri și fișiere text.

Citatele în linie vă duc acum direct la pasajele de susținere din sursele pe care le aveți, astfel încât să puteți verifica cu ușurință răspunsul AI sau să vă cufundați mai adânc în textul original.

Citește și
I LIKE AI: Cele mai importante noutăți anunțate de conferința Google I/O
I LIKE AI: Cele mai importante noutăți anunțate la conferința Google I/O

Ghidul Notebook vă oferă o înțelegere la nivel înalt a surselor dumneavoastră prin convertirea acestora în formate utile, cum ar fi FAQ, Briefing Docs sau Study Guides.

Datorită capabilităților multimodale native ale Gemini 1.5 Pro, acum puteți pune întrebări despre imagini, grafice și diagrame din sursele dumneavoastră.

NotebookLM include acum și citatele imaginilor ca dovezi justificative, atunci când este relevant.

Printre cei care au lucrat deja cu NotebookLM se numără și scriitorul american Walter Isaacson. Acesta a folosit programul pentru a analiza jurnalele lui Marie Curie în vederea cercetării pentru următoarea sa carte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult