Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O cofetărie vinde înghețată cu foițe de aur comestibil. Cât costă un astfel de moft culinar

Your browser doesn't support HTML5 video.

De la cozonacii de Paște trecem la înghețată. Dar nu orice fel de înghețată - ci cu aur ... comestibil. Ideea inedită îi aparţine unui belgian, iar cofetăria lui este la mare căutare.

Zeci de tineri îi trec zilnic pragul pentru a testa preparatul și pentru a se ... lăuda pe rețelele sociale.

Această înghețată este specială pentru că e acoperită cu trei foițe de aur de 22 de karate. Operațiunea migăloasă necesită multă răbdare.

Frederic Baas, proprietarul cofetărie: "Este foarte greu să pui aceste fâşîi din aur pe îngheţată, pentru că dacă bate vântul ele sunt foarte subţiri şi zboară în toate direcţiile."

15 euro costă un asftel de moft.

Citește și
Transalpina rămâne închisă de Paşte
Transalpina rămâne închisă de Paşte. Idei pentru turiști dornici de peisaje frumoase

Reporter: Îţi face şi buzele aurii? Client: ”Da! Este chiar interesant. Îmi place ideea de a mânca îngheţată din aur. ” Reporter: Şi gustul? Client: ”Nu simţi gustul aurului, dar îngheţata este delicioasă."

Acest produs nu este cumpărat neapărat pentru gust. Mulți dintre clienții care ajung la cofetărie și comandă ispititorul deșert sunt interesați să devină mai populari pe rețelele sociale.

Reporter: Cine cumpără acest produs? Frederic Baas, proprietarul cofetăriei: ”În special cei care folosesc Facebook şi Instagram, precum şi cei care vor să se laude cu cele mai noi tendinţe în materie de gadgeturi sau de mâncare bună, iar îngheţata din aur se poate include aici."

Nu toți sunt însă încântați de noua înghețată.

Bărbat: "În opinia mea, cei care merg pe stradă cu îngheţata din aur se aşteaptă să obţină un fel de admiraţie, dar pentru mine e doar un moft. Să se laude că mănâncă îngheţată de 15 euro. ”

Primii care au folosit foițele de aur comestibile sunt japonezii. Ei sunt covinsi că oamenii care consumă un astfel de ingredient vor avea o viață lungă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult