Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ginerele lui Viktor Orban negociază cumpărarea unei clădiri din București. A pus pe masă 50 de milioane de euro

Ginerele lui Viktor Orban, milionarul Istvan Tiborcz, negociază cumpărarea clădirii de birouri Equilibrium 1 din București, într-o tranzacție evaluată la 50 de milioane de euro.  

Compania maghiară Gránit Asset Management, controlată de omul de afaceri István Tiborcz, a intrat în negocieri exclusive cu suedezii de la Skanska pentru achiziția clădirii de birouri Equilibrium 1 din București, într-o tranzacție evaluată la circa 50 de milioane de euro, care ar însemna intrarea pe piața imobiliară a acestui nou jucător, potrivit Profit.

Istvan Tiborcz este la 38 de ani unul dintre cei mai bogați unguri și se află pe cale să intre în România și cu banca sa digitală, Granit Bank, mai arată sursa citată.

Omul de afaceri este din 2013 soțul lui Rahel Orban, fiica premierului maghiar Viktor Orban. Averea lui Istvan Tiborcz a crescut de când a devenit ginerele celui mai puternic om din Ungaria până la peste 250 de milioane de euro, fiind al 19-lea cel mai bogat om din această țară.

Citește și
Arnold Schwarzenegger Viktor Orban
Arnold Schwarzenegger s-a pozat la biroul lui Viktor Orban, în timp ce premierul maghiar s-a apucat să tragă de fiare | FOTO
Rahel Orban, director de creație la hotelurile soțului

Este proprietarul grupului BDPST, cu activități în domeniile turism, hoteluri, imobiliare, bancar, asigurări și logistică, unde Rahel Orban ocupă o funcție de director de creație în divizia hotelieră.

Grupul gestionează 7 complexuri hoteliere în Ungaria, iar din 2021 a cumpărat și 57% din Gránit Bank.

Investitorul deține și managerul de fonduri Gránit Asset Management, fostul Diófa Asset Management, care gestionează active cu o valoare de peste 2,2 miliarde de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult