Modifica setarile cookie
Toate categoriile

EURO 2024 se termină, dar Generația de Suflet va continua să unească românii. ”A fost o vară de povestit copiilor”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Timp de o lună ne-am bucurat de spectacolul fotbalului la campionatul european, iar azi este marea finală. Spania și Anglia își dispută trofeul de la ora 22, la Pro TV și pe VOYO.  

În Germania a evoluat în uralele a milioane de români și Generația de Suflet. Echipa națională ne-a mobilizat mai mult ca oricând.

Așa a început vara de neuitat pentru români. Naționala a ajuns în optimi la EURO 2024 și rămâne în top la turneul final cu golul lui Stanciu și zidul galben al fanilor români. Au fost peste 30.000 de suporteri la toate meciurile României.

”Reporter: A fost cea mai frumoasă vară pentru tine? Darius Olaru, FCSB: Da, clar! A fost o vară de neuitat și de povestit copiilor mei pe viitor”.

După o lună de spectacol, EURO 2024 a ajuns la final. Spania și Anglia se bat pentru trofeu, azi, de la ora 22, la Pro TV și pe VOYO.

Citește și
suporteri
Violenţe între suporterii englezi şi cei olandezi înaintea celei de-a doua semifinale de la EURO 2024. VIDEO

Viorel Moldovan, fost internațional: ”Să câștige fotbalul, Spania merită, ținând cont de fotbalul practicat".

Dan Petrescu, fost internațional: ”În finală e posibil orice. Aș vrea să câștige Anglia, dar cred că va câștiga Spania".

Fotbaliștii Spaniei și Angliei valorează 2 miliarde de euro

Yamal și Bellingham sunt starurile de la care lumea așteaptă strălucirea în finală. Ei au dat cele mai frumoase goluri de până acum și împreună valorează peste o jumătate de miliard de euro. În total, Spania și Anglia vin la finală cu fotbaliști de aproape 2 miliarde de euro.

Bellingham are prima șansă să câștige Balonul de Aur dacă Anglia se impune în finală.

Puștiul minune al Spaniei, Yamal a împlinit 17 ani cu o zi înaintea finalei și a fost sărbătorit în cantonament.

Fanii englezi au ocupat Berlinul și vor fi aproape 50.000 pe stadion, în timp ce spaniolii vin cu 10.000 de suporteri. Siguri că vor câștiga de data asta, englezii au venit la finală cu replici ale trofeului. Și nu e tot.

”- Poți să arați la cameră? Te-ai ras și ți-ai făcut steagul Angliei pe cap. Ești încrezător? - 2-0 pentru Anglia. Ușor".

Peste 2.000 de forțe de ordine au fost mobilizate să-i țină în frâu pe englezii care au ocupat barurile și terasele înaintea finalei de la Berlin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult