Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine l-a convins pe Toni Kroos să revină în naționala Germaniei pentru EURO 2024: „Sunt pregătit pentru asta”

Toni Kroos, câștigător al Cupei Mondiale din 2014, cu Germania, a spus adio naționalei sale după ce Anglia a eliminat-o de la EURO 2020. Însă, starul lui Real Madrid a decis să revină la prima reprezentativă pentru a o ajuta la EURO 2024.

În vârstă de 34 de ani, mijlocașul lui Real Madrid, Toni Kroos, a decis, în februarie, să revină în „ Die Mannschaft” (așa cum este denumită naționala de fotbal a Germaniei), pentru care a strâns 106 selecții de-a lungul carierei. Astfel, starul german s-a răzgândit în prința naționalei, deși își anunțase retragerea în 2021.

Potrivit lui, selecționerul Julian Nagelsmann i-a cerut să revină asupra deciziei și să ajute Germania - țara gazdă a competiției - la Campionatul European 2024, turneu care va fi transmis în direct pe PRO TV, Pro Arena și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie.

„Hei, oameni buni, voi juca din nou pentru Germania, din martie. De ce? Pentru că am fost rugat de antrenor și sunt pregătit pentru asta", a spus Kroos într-o postare pe Instagram, potrivit agenției de presă WION.

La EURO 2024, „Die Mannschaft” va evolua în Grupa A alături Scoția, Ungaria și Elveția.

Citește și
euro 2024
Marii absenți de la EURO 2024. Cine sunt starurile de la Real Madrid și Barcelona care nu vor juca în Germania

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult