Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„La cine să apelăm?”. O familie din Predeal a rămas pe drumuri, în prag de sărbători. Un incendiu le-a mistuit casa

Your browser doesn't support HTML5 video.

O familie din Predeal a rămas pe drumuri, după ce casa în care locuia a fost mistuită de flăcări. Din primele informații, incendiul ar fi pornit de la o sobă.

Chemați să intervină, trei polițiști i-au ajutat pe oameni, iar scenele au fost surprinse de camerele prinse de uniformele agenților.

În locuința cuprinsă de flăcări se aflau în acel moment Claudia, fetița de doi ani, și bunica ei. Au ieșit speriate din casă și femeia a sunat repede la 112. Agențîi ajunși la fața locului, trei politiști, le-au sărit imediat în ajutor. Într-un suflet, la fața locului a venit și tatăl fetiței. Au scos o butelie din casă și pe cei doi câini, care, speriați se ascundeau sub pat.

Peste noapte, fetița și părin'ii ei au dormit la rude, iar bunica, prin vecini. Incendiul ar fi pornit de la o sobă, potrivit primelor informații. Întreaga construcție din lemn a fost afectată grav, iar, acum, în prag de iarnă și de sărbători, oamenii au cerut ajutorul Primăriei.

Florin Hreniuc, proprietarul casei: „Ardea ca o torță. Ieșeau flăcările stânga, dreapta. Am ajutat pompierii, am aruncat cu apă”.

Citește și
pompieri franta
Trei morți și opt răniți în urma unui incendiu, în Franța. Un copil este în stare gravă

Reporter: Aveți unde să dormiți peste noapte?

Florin Hreniuc, proprietarul casei: „Prin vecini... E și iarnă...”.

Claudia Hreniuc: „Primarul a spus să ne găsim noi locuința, a spus că nu are, să ne căutăm noi. Avem nevoie de un acoperiș deasupra capului, este iarnă, sunt cu un copil de doi ani... Să trecem de iarnă, dacă autoritățile din Predeal, primarul, nu ne ajută, la cine să apelăm?”.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar focul a fost stins înainte de a ajunge și la casele învecinate. Acum, locatarii evaluează pagubele, însă nu aveau asigurare pentru locuință, spun ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult