Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zilele Biz. Radu Savopol, cofondator 5 to go: „Modificările acestea foarte complicate vin la pachet cu costuri suplimentare”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Radu Savopol a afirmat că anul 2024 vine cu multe schimbări fiscale care vor afecta antreprenorii, în special pe cei aflați la început de drum.

“Sunt cei care vor resimți cel mai dur aceste schimbări. Au nevoie de predictibilitate, e cel mai important.

Toate modificările acestea foarte complicate vin la pachet cu costuri suplimentare”, a declarat cofondator-ul 5 to go.

Zilele Biz oferă sute de oportunități de networking valoros și întâlniri cu oameni care pot inspira, ajuta și motiva doer-ii de la brandurile care aspiră la succes.

Cel mai important eveniment B2B din România, maratonul care de 22 de ani dă tonul tendințelor în mediul de business, va avea loc anul acesta în perioada 20 -24 noiembrie, la Biavati Events din București.

Festivalul de business al României, Zilele Biz, va oferi timp de cinci zile sesiuni concentrate de know-how și informații aplicate pentru antreprenori, profesioniști care doresc să continue să inoveze, manageri, specialiști din media & marketing și pentru echipele de sustenabilitate și CSR. În cele 5 zile ale festivalului vor urca pe scenă peste 75 de speakeri de top.

Citește și
Zilele Biz 2022
Zilele Biz 2022, festivalul de business preferat de companii pentru lansările din această toamnă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult