Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de pachete suspecte cu fața lui Vladimir Putin, confiscate în Iași. Ce conțineau

Your browser doesn't support HTML5 video.

Autoritățile de la noi au făcut o captură uriașă de droguri. Șapte indivizi au fost arestați preventiv după o captură impresionantă de droguri.

Potrivit anchetatorilor, stupefiantele urmau să fie distribuite în cluburi, licee și cămine studențești din Cluj și Iași. Modul în care funcționa rețeaua implica și racolarea unor minori.

În cadrul acestei rețele ar fi fost folosiți minori pentru traficul de droguri, dar, în același timp, ar fi fost și destinatari ai substanțelor interzise. Practic, unii elevi erau ademeniți la început, apoi folosiți ca intermediari.

Potrivit procurorilor DIICOT Iași, în timpul numeroaselor descinderi finalizate marți, membrii ai rețelei au încercat să scape de droguri.

În total au fost capturate zeci de kilograme de muguri de canabis și hașiș dar și o mașină de numărat banii. Toți vor rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile.

Citește și
droguri
Aproape 18 kg de cannabis au fost ridicate de la o grupare din Hunedoara, care ar fi vândut droguri minorilor

Procurorii și ofițerii de la Combaterea Crimei Organizate au confiscat 40 de kilograme de muguri de canabis și 12 kilograme de hașiș, care aveau imprimate fotografii cu Vladimir Putin, dar și 120 de grame de cristal.

Drogurile urmau să fie vândute în cluburile, căminele studențești și liceele din Cluj și Iași. Valorau pe piața neagră 800.000 de euro.

În timpul operațiunii derulate simultan la zece adrese, unul dintre cei șapte suspecți vizați de DIICOT a încercat să scape de o geantă în care se aflau 130.000 de euro pe care a aruncat-o pe geam, direct în brațele forțelor speciale. În urma operațiunii, cei șapte suspecți au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult