Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Imagini cu Cătălin Cherecheș în Budapesta, după ce a fugit din țară. Filmat într-un magazin de cartele

Your browser doesn't support HTML5 video.

O nouă înregistrare video cu primarul fugar Cătălin Cherecheș a fost dată publicității. El a fost filmat în timp ce își cumpăra două cartele de telefon dintr-un magazin din Ungaria, pentru a putea vorbi fără să fie localizat.  

El era îmbrăcat așa cum a descris șoferul lui că a fugit, cu un hanorac.

La Budapesta, primarul condamnat a ajuns în jurul orei 13, în ziua în care s-a dat condamnarea în dosarul lui. De la un magazin de telefonie mobilă a cumpărat mai multe cartele GSM pe care, ulterior, nu ar fi reușit să le activeze.

Apoi, în zona Operei de acolo, s-a așezat la terasa unui hotel. A stat circa o oră - timp în care l-ar fi rugat pe barman să îi comande o mașină care să îl ducă în Germania.

Pentru drum ar fi plătit 1.400 de euro, cash.

Citește și
cherecheș
Cătălin Cherecheș, prima reacție despre arestarea sa din Germania. Ce i-a mărturisit avocatului său

Cherecheș a ajuns în Ulm - Germania, în jurul orei 2 dimineața - a doua zi. În ziua respectivă ar fi stat ascuns în casa mătușii lui.

Arestarea primarului a avut loc în zona gării din Augsburg.

Poliţiştii s-au năpustit asupra mașinii în care se afla, în momentul în care mătușa lui căuta să îi găsească un taximetru.

Cherecheș a fost somat de forţele federale de poliție să iasă din autoturism, dar s-a panicat, și a încercat să fugă. A fost prins pe o alee de lângă gară - lângă un restaurant de tip fast-food.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult